Få bort kattkiss lukt utan farliga ämnen

spray

Katter är mestadels renliga. Då de mår gott så putsar de hela tiden på sin päls och de har då en trevlig doft som åtskilliga tycker om. Men ibland kan det faktiskt hända att du måste få bort kattkiss lukt.

Hur ska du göra? Det finns lite olika sätt och det är klart att du ska försöka använda dig av en metod som inte är farlig vare sig för dig eller för missen. Med YOKOAIR eller Luktstopparen så kommer du inte att sprida farliga ämnen i rummet.

Använd YOKOAIR spray för att få bort kattkiss lukt i hemmet

Med sprayer som Yokoair och Luktstopparen är det enkelt att få bort kattkiss lukt YOKOAIR är ett exempel. Sprayen tar effektivt bort lukt och du kan andas rent igen.

Sprayen kan enkelt tas med i bilen. Du kan även använda den direkt där katten har kissat. Kanske finns det en favoritpläd som kissen har lyckats märka med sin skarpa doft. Kasta inte sådant som du kan rädda genom att använda sprayen.

Även fast det luktar så kanske det kan räddas. Sprayen är så effektiv att den förvandlar plagg och föremål och gör dem nästan till nya igen. Bli inte avskräckt av lukterna nu kan du lösa dem.

allt-fraktfritt säljer alla produkter som du kan tänkas behöva.

Lär katten att kissa på rätt plats och undvik märkning

Kattkiss kan undvikas. Att lära katten att kissa på rätt plats är en bra början. Om du bor så att du har tillgång till en stor tomt, kanske katten kan kissa där.

Om du istället har en kattlåda måste du byta sanden ofta. Genom att använda en luktborttagare kan du dämpa lukten från lådan. Om du har en bra spray så är det ok.

Katter präglas oftast starkt av sitt revir. Särskilt om de inte kastreras. Om katten markerar på fel plats inomhus kan det betyda att den inte har kastrerats. Du kan inte träna en katt som du kan en hund, men du kan ändå sätta vissa grundramar.

Ta bort lukterna så fort du märker av dem. Nyttja den effektiva sprayen. Du kan leva i ett hushåll med normal luft igen.