Få ett välstädat och trivsammare hem tack vare citronsyra.

Man bör aldrig handla produkter med farliga kemikalier till att städa i hemmet. Istället för miljöovänliga kraftiga kemikalier bruka citronsyra till att avkalka era maskiner. Detta är en karboxylsyra som har formeln C6H8O7. Man utvinner syran utav omogna citroner eller rentav via jäsning.

varför

Alltid när citronsyran används i mat så betecknas den med e-numret 330. Vi erbjuder här två användningsområden, dels i livsmedel samt dels såsom rengörare i hemmet. Man kan till exempel städa i badkar samt wc med väldigt bra verkan.

Köp inte kostsamma avkalkningspulver alternativt kemikalier, bruka citronsyra istället.

Hushållsmaskiner kommer förstöras då de får kalkansamlingar. Att kalka av dina maskiner är icke enbart så att de ska se snygga och rena ut. En vattenkokare vilken släpper kalkflagor vidare till ert tee eller kaffe är knappast speciellt njutbart. Men man borde desutom vara rädd för kalkborttagningsmedel som är starka och farliga, däremot ifall man istället använder några teskedar citronsyra då upptäcker man dito fina verkan förutan risk för förgiftning.

Citronsyra rengöring kan vara verkningsfull och hälsosam samt man blir på bra humör av att se hur pass rent det blivit. Vissa blandar ihop askorbinsyra tillsammans med citronsyra fast det här är icke samma produkter. Du ska inte pröva städa med askorbinsyran!

När man väl har upptäckt fördelen utav att använda citronsyra för tvätt- samt diskmaskiner vill du aldrig återgå till det gamla tillvägagångsättet. Avkalkning av kaffebryggare kommer bli hur lätt som helst samt något som du kan ta tag i med jämna mellanrum.

Unken doft i tvättmaskinen blir man av med genom att köra en tvätt som har citronsyra i stället för tvättmedel.|Utifall er tvättmaskin börjat lukta lite unket är det definitivt dags för någon citronsyra-tvätt.

Till restauranger samt kafeer är citronsyra överlägset resterande tvättmedel. Avkalkning, rengöring samt avkalkning på samma gång. Prova att placera en del gafflar och knivar i citronsyralösning. Ingrodda bakplåtar likaså. Testa att rengöra grillgallret och tillbehör med citronsyra. Mer Information HÄR.

Inga farliga kemikalier, blott citronsyra som är ett livsmedel i sig, så var icke orolig att nyttja maskiner alternativt ytor som är rengjorda tillsammans med citronsyra. Bakterier trivs aldrig där du rengjort med citronsyra eftersom den lämnar en syrlig miljö. citronsyra drar till sej väta, så se alltid till återförsluta dess förpackning efter användande. Ett par bra och enkla ställen att beställa citronsyra är allt-fraktfritt och Tradera.
Måste man vara orolig för att drabbas av citronsyra ALLERGI?

Det diskuteras lite beträffande citronsyraallergi samt dess efterverkningar. Man ska självklart ta citronsyra ALLERGI på allvar fast det är viktigt att inse att det här inte rör sig om vetenskapliga rön. Citronsyran existerar naturligt i bär och frukter såväl som i våra egna kroppar där den skänker våra celler energi. Livsmedelsverkat klargör det faktum att det är omöjligt att ha en allergireaktion av citronsyra tack vare att allergier skapas av olika proteiner, vilket aldrig förekommer i citronsyra.

citronsyra är idag vanlig i både hudvårdsprodukter och kosttillskott. Den förekommer till och med i allergimediciner så att påståendet att den kan framkalla överkänslighet kan anses aningen märkligt om man ser på det hela rent logiskt. Medan citronsyra utnyttjas till rengöring i huset kan allt tal om allergier glömmas helt.

Kolla att du har citronsyra pulver hemma i alla lägen

Du kan citronsyra köpa på nätet och det är troligen det smidigaste. Citronsyra är icke kostsamt, så beställ hem en rejäl hink till all rengöring, avkalkning du kan tänka dig.