Gör din egen slush med slushmugg som du enkelt ställer in i frysen under varma sommardagar

När sommaren kommer med värme så vill man ha något kallt och läskande att dricka. En slush kan vara precis det som gör att man får ny vällust och energi igen, men det är ju ej hela tiden som man har lust att fara till ett kafé med stor slush maskin för att få drycken. Istället så kan man bringa en egen slush mugg som i grund och botten fungerar väldigt likt en slushmaskin.

egen

Blanda din egen slush med goda slush koncentrat som finns online

Ifall du bara har en slush mugg som är till för att mixa den goda is-drinken i så kan du dessutom bringa slush koncentrat (finns på allt-fraktfritt.se samt Tradera) som du blandar i muggen. På så vis så behöver du inte krångliga slush recept. Det är blott att mixa ihop i enlighet med instruktionerna och sedan ställa i frysen.

Hemmagjord slush är bra på många sätt och vis. Du har ju full kontroll över vad som finns i muggen och det är klart att du sparar pengar på att göra egen slush-dricka. Det enda som man måste fundera på är att när man väl har sugit i sig de sista isbitarna så är det slut och man får börja om från början. Det kan alltså vara smart att ha åtskilliga slush muggar så att man kan bjuda vänner och familj på slush utan att ha en verklig slushmaskin.

OBS: en slushmugg måste stå upp när man fryser den, för att fungera. Vet man ej detta och lägger slushmuggen ner under infrysningen kan man tro att muggen inte funkar.

Så gott med bitar av frukt i samt andra innovationer

När du väl blir bättre på att mixa egna drycker med slush mugg så kommer du att inse att man kan göra en hel del med den här tekniken. Med slushkoncentrat så får man grundsmaken som man vill ha men det finns inget som hindrar att man lägger till ingredienser som till exempel små bitar av bär.

Tänk på att man ska kunna dricka slushen med sugrör. Om man lägger till saker som fastnar i sugröret så blir det inte kul att dricka den här isdrycken. Man kan behöva en mixer för att mala ner till korrekt konsistens före man blandar ihop med vatten samt koncentrat.

Konsistensen är betydande och det är därför som flertal föredrar att dricka slushen från maskin. Men med en bra bägare som är till för att framställa den finfördelade isen så kan man få likadan verkan samt smak. Den enda nackdelen är ju som sagt att det enbart blir en mugg men detta kan likaså ses som en fördel för den som med egen maskin hade druckit för mycket söt isdricka!

Kan man intaga is-drinkar året om eller är detta en sommardryck?

Har man en egen slushmaskin i form av en mugg så kan man självklart skapa slushen precis när man känner för det men de flesta håller nog ändå med om att det här är en dryck som gör sig bäst under sommaren. slushmix. Att få I sig något iskallt är nödvändigt därför att vi fortfarande ska fungera I värmen.