Börja använda AROMOLJA för god doft i ditt hem.

Det är lätt att med enkla medel som aromatiska oljor få ett hem att kännas mycket trivsammare och välkomnande. AROMOLJA kan ge både fantastiska dofter och smaker. Du kanske känner till ETERISKA OLJOR från besök hos massageterapeuten som använder dessa för att påverka sinnet på ett positivt och avslappnande sätt med aromaterapi. Det är ett av många sätt att utnyttja aromolja eller doftolja som den också kallas, men den kan också smaksätta drycker.

köpa

Det gäller att hitta de ETERISKA OLJOR och AROMOLJA som du gillar.

Det finns oljor som kan kännas tunga, söta och sömngivande till uppiggande och fräscha. Här finns säkert lika många åsikter som människor som provat, exempelvis tycker en del att Mandarinolja är perfekt medan andra anser den vara alldeles för fruktig. En varm sommardag kan pepparmyntsolja eller eukalyptus ge lite svalka och kännas friska.

Prova ut vilka dofter som passar dig och snåla inte på att utnyttja dem. Om du använder dig av doftkrus med ljus som värmer vattnet kan du prova en mängd olika oljor eftersom det bara behövs ett par droppar olja till varje försök. Tack vara Internet är det lätt att hitta en bra webbutik som erbjuder ett stort sortiment av olika oljor med bra kvalitet och till bra priser.

Fördelen med att använda doftkrus är att det är lätt att anpassa oljorna till olika årstider och väderlekar. Under vintern vill du ha varmt och mysigt med rogivande doft, värme och levande ljus. Det som passar bäst på vinter kanske inte passar alls på varma sommarkvällar.

Gör din egen munspray med en liten sprayflaska, vatten och 4-5 droppar pepparmintolja. Det är nödvändigt att skaka flaskan så innehållet blandas. Blanda i fler oljor för ännu med smak, det blir nästan som halstabletter eller godis, jättegod och frisk andredräkt och halslindring.

Tips: Engagera familjen i att experimentera olika dofter för olika rum i hemmet. Kanske inte så aktuellt – får vi hoppas – Om du tar lite AROMOLJA bakom öronen och halsen vid hårkanten så skyddar du dej och de dina från löss. Löss, eller blodsugare håller du bort enkelt eftersom de inte gillar samma dofter som oss – vilket är tur.

Testa även nya smaker på kaffet och på kolsyrat vatten

Blanda ett par aromoljor i vatten som du kolsyrar och skapa nya smaker. Om du känner för lite nya smaker på ditt kaffe eller kolsyrade vatten kommer du upptäcka en helt ny värld.

Hundratals olika smaker kan ge ditt gamla brygg- eller kokkaffe en knuff mot nya upplevelser. En droppe eukalyptusolja i kaffemuggen ger dig en doft av himmelen. Din egen bröstkaramellsmak skapar du genom att tillsätta en droppe stjärnanisolja. Det är genom att mixa flera olika sorters aromolja du kan uppnå nya himmelska höjder. Prova gärna att mixa med vatten som du kolsyrar när du går på smak upptäcktsfärd.

Känner du dig mulen och kulen? Pigga upp dig själv med en god kopp kaffe med polkagris eller eukalyptyssmak. Det måste vara en nyhet för dig att aromolja kan göra att ditt kaffe ger dig en fräsch andedräkt.

Du vet antagligen vilken typ av smak du tycker om men här är det inte så dumt att våga lite mer. Ta steget till nya smaker som du kanske inte ens har hört om förr. Var inte rädd att prova, billigaste upptäcktsfärden du kan hitta. Har man familj så behöver man ju lite olika smaker så att alla får något som de gillar och det ska man tänka på då man beställer oljorna.