Med riktigt bra antibakteriell handtvål får du effektiv handtvätt

Handhygien är av extra stor betydelse just nu. Har du handtvål hemma? Den rådande situationen har medfört att allt fler använder handtvätt.

Det räcker inte med handsprit.

Coronaviruset har fått folk att köpa handsprit som aldrig förr. Folk byggde upp stora lager av handsprit hemma. Nu undrar allt fler om handspriten faktiskt biter på viruset.

Det är faktiskt så att handspriten har svårt att hantera en vanlig förkylning. Om du vill ha rena händer för att skydda dig mot virus och bakterier är det bäst att praktisera korrekt handtvätt. Det är en kunskap som har funnits länge och som inte har förändrats bara för att vi drabbats av coronavirus pandemin.

Bli inte sjuk – använd handtvål

smittstopp

Antibakteriell tvål dödar smittan. Tvålen måste inte innehålla alkohol. En bakteriedödande tvål är oftast skonsammare än alkogel. Smittstopp handtvål är ett populärt val.

I förkylningstider är det extra viktigt med bra rutiner för handtvätt. Tvålens kvalitet är av avgörande betydelse. Skölj sedan händerna.

Kom ihåg att tvätta händerna ofta. Tvätta händerna med handtvål efter varje toalettbesök. Om man har varit ute så måste man tvätta händerna när man kommer in. Du kan ha tvål i flera rum. Då glömmer du inte bort det.

Då kan du få bakterier på händerna!

Man borde fundera på den frågan oftare. handdesinfektion dax Snöa inte in på bara handtvål.

Många väljer även att använda bakteriedödande medel på ytor som de ofta använder. Det är av stor betydelse. Om du använder en bra spray så kan du även få en god ytdesinfektion.

Interagera med andra så mycket det går. Du kan bli smittad av andra. Det är viktigt att regelbundet använda handtvål som handtvätt.

Alla måste tvätta händerna för att det ska fungera

God handtvål i alla ära men vi måste komma ihåg att vi får bästa effekten när alla tvättar händerna flitigt. Köp därför hem både spray och tvål. Överallt.