Just nu pågår en utförsäljning av tokbra hundartiklar till vrakpriser

I webbutiken allt-fraktfritt.se pågår en utförsäljning av ett jättesortiment av hundartiklar. Priserna är mycket låga, under inköpspris, för de flesta produkterna.

Företaget har platsbrist och tvingas helt enkelt ta bort ett sortiment. För att kunna jobba rationellt och slippa traska ut och skaffa fram en del varor i containers utanför skall man sälja ut hundsortimentet.

Lagret är proppfyllt, vinden är fylld, 4 st 40-fots sjökontainers samt 5 st 20-fotskontainers är också fyllda. Man måste helt enkelt minska sitt utbud för att kunna plocka och packa rationellt.

läderkoppel

Priserna har sänkt till under inköpspriser på det mesta så att allt skall sälja sig själv.

Man har konkurrerat med att ha högsta möjliga kvalitet och många varor har inte gått att hitta på andra ställen (brahund.se är ett undantag).

Sprenger hundhalsband och halskedjor. Tyska Sprenger är halsbandens Rolls Royce och kostar ofta flera hundra kronor. Har du zoobutik så så beställ du oxå, det är under inköpspris på hela Sprengers sortiment.

Hundhalsband och koppel i överfettat läder från KingHound. KingHound är varumärket som ger mest för pengarna – och det redan innan dessa reapriser. Oavsett det här jättehög kvalité, mässingshalsband är av massiv mässing, inte ens Sprenger har detta.
Hundhalsband och halskedjor finns i mängder. Makalöst billiga priser, man har svårt att tro sina ögon.

Hundkoppel från Kenjan i Danmark. Kopplens Rolls Royce från danska Kenjan. Speciellt tjockt oxläder, minst 5 mm tjockt. 100 år eller mera lär dessa koppel hålla.

Speciallinor för träning av skyddshundar. Till svenskskyddet finns munkorgarna som används vid övning och tävling.

Ett jättesortiment munkorgar. Så långt lagret nu räcker, allt skall säljas ut. Bra att ha hemma ifall hunden blir skadad och har så ont att den biter omkring sig om man ska hjälpa den eller veterinären ska se på den.

Bitkorvar och hundleksaker. Vattenskålar i stort sortiment, liksom matskålar. Spårselar och hetsselar för skyddshundträning.

Spårlinor, koppel, selar och andra svensktillverkade hundprodukter i yrkeskvalitet från Dog Security. Bland annat finns plastbelagda spårlinor med en kärna i centrum. Massiva spårlinor fastnar ej i skogen.

Apporter och annan hundträningsutrustning finns i stor mängd.

Så just nu kan man handla riktigt bra hundartiklar billigt. Att så bra produkter finns i samma affär är minst sagt ovanligt. Ovanpå det här så är det utförssäjning av hela sortimentet, vad är oddsen för detta?

Så just nu är det läge att kolla in hundartiklar på allt-fraktfritt. Billigt och fint på samma gång.