Nu kan du äntligen göra din egen Julmust med en Läskmaskin

I jul vill vi dricka Julmust. Men vi vill helst slippa onödigt mycket socker och så är det ju inte alltid så praktiskt att släpa flaskor från butiken.

Julmust

Nu finns det en lösning på problemet, med läskmaskinen kan du blanda hur du vill. Att du är med och skyddar miljön är extra bra.

Koncentrat passar bäst till hemläsk. En av de främsta anledningarna är att läsken blir mycket godare. Blanda smakerna som du vill för att få en smak som passar dig. De går att använda tillsammans med alla läskmaskiner.

Så smakar riktig Julmust

När du köper Aromhusets läskkoncentrat för Julmust så får du en läsk som smakar så som den ska. Köp rätt flaska och du är igång. 5 liter kolsyrad Julmust. Om du vill ha en mildare smak räcker patronen ännu längre.

Innovativa sätt att använda smakessenser på

Med läskmaskinen kan du dessutom göra mer än bara Julmust. Om du vill kan du dessutom göra egen slush som smakar Julmust. Du kan också använda colasmak.

När du väl börjat göra egen läsk upptäcker du snabbt hur roligt det är. De varierande smakerna kan i princip blandas som du önskar. Smakkombinationerna är i det närmaste oändliga.

Du kan själv göra unika smaker som inte finns i butik. Din egen läsk innehåller dessutom 80 % mindre socker. Den fräscha smaken kommer att uppskattas av alla du känner.

Gör bubbelvatten som du aldrig tröttnar på

Många vill ju ha Julmust året om. Eller så gillar du bara inte butikens bordsvatten? Om du köper eget läskkoncentrat så behöver du inte oroa dig.

Du kan blanda nya smaker när du vill. Du styr själv vilka smaker du vill ha just idag.

Välj rätt smak

När du köper din läskmaskin, passa på att köpa hem intressanta smaker som du vill prova på. Prova lite olika varianter och smaker. Om du ska ha fest kan du till exempel köpa Ha Grape Tonic.

Den läsk du gör finns inte att köpa i några butiker och smakar mycket bättre. Du köper dina essenser hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Du blandar som du själv tycker är bäst.Så enkelt är det att göra goda måltidsdrycker.