Antibakteriell spray klarar mer än du tror

Du måste tvätta händerna. Coronaviruset överlever handspriten utan problem. Har du en bra handtvål behöver du inte söka med ljus och lykta efter desinfektionssprit eller handsprit. Inget hem är komplett utan en antibakteriell spray.

Med en mångsidig bakteriedödande spray är du säker. Det här är absolut inte istället för handtvätt som du måste fortsätta med för att få ett gott virusskydd. Klart att du ska ha en bra tvål.

Virus är ofta luftburna och kommer in överallt. Coronavirus kan överleva på plastföremål i tre dagars tid. En antibakteriell spray ger dig ett bra skydd.

Så använder du bakteriedödande spray

Utöver handdesinfektion kan en bra bakteriedödande spray användas på andra ytor. Då dör alla virus. Dörrhandtagen har ofta många bakterier på sig.

Om du smörjer dig med handsprit för att sedan ta i dörrhandtaget så måste du börja om igen. Då har du smittan på händerna igen. Kanske kliar du dig i ökat också.

Om du hade sett till att även använda ytdesinfektion på handtaget hade risken minskat avsevärt. Använd handskar om du är ute. Om vi har en pandemi så är det extra viktigt att använda handskar.

Använd en bakteriedödande spray

Du kanske tror att spray med handsprit kan användas överallt. Det kan vara så att handspriten inte ger ett fullgott skydd. Man har visat att antibakteriell ytdesinfektion fungerar.

En antibakteriell spray är lätt att använda. Gnid inte in sprayen på händerna. Använd produkten där du tycker att det behövs.

influensa

Se till att lagret av bakteriedödande spray aldrig tar slut. Applicera produkten på handtaget före du öppnar dörren.

Använd produkten med måtta

Just nu är det vanligt med influensasymtom. Om du har bra produkter hemma så är du skyddad på ett bra sätt. Se till att få in bra rutiner för antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray.
Varumärket Smittstopp levererar alltid. Köp det online idag.