Bjud dina vänner på sockerdricka

Kalas för familjen kan innebär alla tänkbara gäster. Då spelar rätt sorts läsk stor roll. Sockerdricka är någonting som de flesta gillar. Du kan hälla det i bålet.

Alla gillar sockerdricka

julmust

Sockerdricka är en mycket populär läsk. En smak av Sverige helt enkelt. De varianter som säljs idag är lite annorlunda mot de klassiska sorterna.

Både barn och vuxna tycker om smaken. En söt dryck, helt enkelt. Vissa flaskvarianter kan vara söta. Om du gör en egen sockerdricka så kan du smaksätta den som du vill.

Aromhusets läskkoncentrat sparar på sockret i sina produkter. Prova också Aromhusets egen serie. Produktserierna finns att köpa hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Köp koncentrat istället för läsk

Det har aldrig varit enklare att göra egen sockerdricka. Skapa ditt eget bubbelvatten på nolltid. Det här är bra om du vill styra över hur sött det blir. Man vet aldrig när det kan komma till användning.

Smaken i sockerdrickan kommer från päron och citron. Många kommer nog ihåg Saturnus sockerdricka. Den används idag i Aromhusets sockerdricka läskkoncentrat

Läsken får inte ta över när du gör bål. En lösning kan vara att använda mindre koncentrat. Resten är som vanligt. Kom ihåg att inga barn ska dricka från ett bål som även innehåller alkohol!

Hur mycket smaksatt mineralvatten kan du dricka?

Sockerdrickan får oftast stryka på foten när vi minskar sockerkonsumtionen. Det måste inte vara så.

Om det är smakerna som du gillar kan du köpa Aromhusets smaker.

Idag är Aromhuset bäst inom sitt område.

Mineralvatten som smaksätts är inte farligt. sodastream smaker Detsamma gäller socker. Det hela beror på hur ofta du får i dig sockret och hur mycket. Om man inte äter så mycket socker blir man bättre på att känna smak.

Servera läsken på ett snyggt sätt

Presentationen är avgörande. Det är klart att den läsk som du gör hemma inte ser så proffsig ut som den som säljs i en butik. Men det kan fortfarande se mycket inbjudande ut. Ett sätt som blir bra är att servera i individuella glas.

Du kan chansa att hälla upp i större tillbringare också. Prova och anpassa vartefter. Var inte rädd för att garnera.

Smaken går väl ihop med citron. Det finns en mängd andra kombinationer du kan prova också. Det livar upp lite extra.