Bjud på sockerdricka då det blir dags för släktkalas

Du vet inte vem som kan tänkas dyka upp. Då måste det finnas någonting som alla trycker om. Med sockerdricka kan det aldrig gå fel. Det livar upp bålet.

Sockerdricka kan aldrig slå fel

sodastremer

Sockerdricka är en mycket populär läsk. Det här är en klassisk svensk dryck. LäskEN smakar inte riktigt på samma sätt idag som den gjorde än gång i tiden.

En smak som uppskattas av alla. Den är lättsam och alltid mycket söt. Om du köper på flaska kanske den blir lite för söt. Då kan du istället välja att göra egen läsk och skapa sockerdrickan med mindre socker.

Aromhusets läskkoncentrat innehåller betydligt mindre socker. Du kan också prova deras helt sockerfria serie. Produktserierna finns att köpa hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Du kan välja att köpa koncentrat istället för läsk

Det är enkelt att göra egen sockerdricka. Den rätta smaken är vad som behövs. Det här är bra om du vill styra över hur sött det blir. Det kan också sitta fint då du ska använda sockerdrickan till ett bål.

Det är korsningen av päron och citron som ger den unika smaken i sockerdricka. Många kommer nog ihåg Saturnus sockerdricka. Idag är det Aromhuset som levererar smaker.

Läsken får inte ta över när du gör bål. Genom att skala ner på koncentratet så har man löst problemet. Det resterande är inga konstigheter. Om du har tillsatt alkohol så ska du inte låta barnen smaka.

Hur mycket mineralvatten med smak kan du dricka?

Det finns ju de som varnar för sockerkonsumtionen och då tycks sockerdrickan vara en dryck som vi ska hålla oss borta från. Men så måste det inte vara.

Kom ihåg att Aromhusets smaker innehåller 80 % mindre socker, det kan vara värt att prova.

Idag är Aromhuset bäst inom sitt område.

Du kan dricka smaksatt mineralvatten utan bekymmer. Sockerdricka Socker behöver heller inte vara farligt. Det är avgörande hur mycket socker du får i dig. Om man inte äter så mycket socker blir man bättre på att känna smak.

Tänk på detta när du serverar

Det handlar om hur du lägger upp det. Om du gör läst hemma ser den inte ut som den i butik. Smaken behöver det inte vara fel på. Använd de fina glasen.

Om du vill kan du servera från en kana, men det ser kanske inte så bra ut? Testa och se vad som fungerar. Var inte rädd för att garnera.

Smaken går väl ihop med citron. Det finns en mängd andra kombinationer du kan prova också. Det livar upp lite extra.