Ett nytt svenskt specialföretag har öppnat upp och säljer desinfektionsmedel

desinfektionsfabriken.com är en nystartad onlinebutik för desinfektionsmedel till företag och kommuner.

Företag som behöver olika sorters desinfektionsmedel i till sin verksamhet eller för hygienen i livsmedelsindustri eller vården.

Du kan inte få tag i tomflaskor någonstans. Alkohol, biocider och glycerin är också en bristvara just nu. Priserna har aldrig varit så höga.

Företaget desinfektionsfabriken.com levererar desinfektionsmedel till alla som behöver. Preparat som C-vitamin som pulver toppar företagets försäljningslistor just nu.

Nätbutiken drivs av Gert Strand AB som har bevakats av Kemikalieinspektionen och Länsstyrelsen under många år.

Produkterna är alla av premium kvalitet och är baserade på företagets Triple Action koncept. Det är vanligt att späda ut desinfektionsmedel med vatten.

virusskydd

Men inte dessa produkter. Vid desinfektion går en del av biociden förlorad.

Desinfektionsfabrikens produkter innehåller en Smutsknäckare som tar hand om kalk i vatten och smuts på ytor, spott på visir, avlagringar och liknade.
Produkterna innehåller även extra mycket tensid. Produkten är helt unik på marknaden.

Det är en unik komposition som gör att bakterier och virus dör direkt.

De är katjoniska, det betyder att de är positivt laddade. positivt laddade. De flesta virus och bakterier, inklusive coronaviruset, är negativt laddade.

Så inte nog med att de angrips av biocid som är mild mot huden men många gånger starkare än handsprit, de blir även angripna fysikaliskt med elektrisk positiv laddning.

Handdesinfektionen måste vara skonsam mot huden. Många tror fortfarande att handsprit hjälper mot vinterkräksjuka. Du kan till och med få ett sämre skydd.

desinfektionsmedelstillverkaren har handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Du kan till exempel köpa ytdesinfektion. Produkter från Smittstopp säljer också bra.

Om man inte vill betala så mycket för produkterna så kan man späda ut dem med vatten så att priset per flaska bli lägre. Det är inte ovanligt att priset kan mer än halveras.

5 liter räcker till 250 liter desinfektionspreparat. Oftast blir det upp till 500 flaskor. Genom att göra på detta sätt skonar du miljön flera gånger om. Samt all dieselrök när flaskorna och pumparna och det färdiga desinfektionsmedlet fraktades runt.

Försök att hitta andra vägar. Man har ställt om produktionen från fat till flaska.

Nu känner du till hemligheten bakom desinfektionsfabrikens leveranser.

Nu måste många rengöra visir, då kommer vårt triple action verkande desinfektionsmedel väl till pass. Spruta på och torka av efter en stund. 1-liters koncentratet räcker till inte mindre än 100 flaskor.

Koncentrat att späda med vatten till desinfektionsvätska för desinfektionsbad av visir, skyddsglasögon, utrustning och tvättbara munskydd. Om du hellre vill så kan du köpa ett visirbad.

Butiken desinfektionsfabriken.com finns för att underlätta för hemtjänstföretag i deras lagerhållning av desinfektionsmedel.
Koncentratet är billigare än plastflaskorna.

Sortimentet är rekommenderat som bästa val på coronaviruset.info.