Grape tonic används med fördel till festen

Det är tid för gästerna att anlända och du har inte alla ingredienser på plats. Då kan hända du vill ta till drastiska metoder och hälla i ren vodka? Om du har en läskmaskin som exempelvis Sodastream är det enda du behöver läskkoncentrat, för att göra goda drinkar.

Om du har en Sodastream kan du göra god grape tonic

Innan du börjar att planera för de drinkar du ska blanda i Sodastream måste du köpa alla ingredienser. Lös det så tidigt du kan. Vänta inte på bokningar.

köpa

Genom att använda essenserna på rätt sätt kan du göra goda drinkar med eller utan alkohol. Du får en god smak. Allt som behövs är maskinen.

Var förberedd. Ge gästerna den dryck som de vill ha. Det är kanske så att en del föredrar grape tonic smak medan andra vill ha cola. Du kan lyckas utan att ha kylen full.

För sockerfritt finns Aromhuset Indian Tonic, särskild god att blanda med gin. Den har en stark smak men om man blandar förnuftigt så smakar det bra.

Barn måste dricka alkoholfritt

Det finns barn som också gillar smaken av grape tonic och det är klart att du kan göra alkoholfria groggar. Dessa kan komma väl till pass både för barn och för gäster som inte vill dricka alkohol av olika skäl.

Med en läskmaskin så kan du till ex. göra cola, Julmust, Sockerdricka och mer. Om du har en massa olika läskkoncentrat hemma så är det bara att fråga vad som önskas. Om du gör läsk i en Sodastream blir den dessutom nyttigare.

Essenser finns att köpa via allt-fraktfritt.se. Aromhuset har tillverkat läskkoncentrat och bordsvattenaromer sedan 80-talet och tummar inte på smaken och blandar inte i illasmakande sötningsmedel för att öka vinsten.

Kolsyra är bra att ha hemma för oförutsedda drink och- läskhändelser. Kolsyran tar alltid slut när den mest behövs. Vikingsoda och AGA har vanligtvis en något lägre prisbild. De finns på Rusta och ÖB.

Det går att köpa en kopplingsslang mellan stor kolsyreflaska för restauranger och en läskmaskin. Då slipper man byta kolsyreflaska så ofta och det blir ännu billigare.

Våga prova

Om du är modig så använder du dig av mineralvatten och smakessenser på ett kreativt sätt. Mixa fritt. Med tiden så märker du vad som passar bra ihop. Du kan även leta efter tips online.

Vissa smaker passar bättre ihop med viss sprit. Du kan ändra smaken på vin också. Du kan få mousserande vin med ett knapptryck.

Om du ska göra bål kan läskmaskinen hjälpa dig. Det kan du skapa på ett så kreativt och roligt sätt med dina essenser. Det är enkelt att få rätt smak. gin o tonic grape tonic Bålet kan snabbt fyllas på igen och alla gäster hålls nöjda och glada. Du kör bara maskinen igen.

Med din läskmaskin så blir du inte beroende av sortimentet i din lokala butik. Du har essenserna redo och tar fram dem vid fest. Det kan bli en spontan groggfest. Du kommer att ha virket som krävs för att alla ska bli glada och nöjda.