grape tonic är ett populärt “groggvirke”

Ni glömde införskaffa groggvirke och de första gästerna är redan nu på ingång. Du behöver inte hälla i ren vodka. Om du har en Sodastream läskmaskin och läskkoncentrat så kan du göra bästa drinkarna någonsin.

Gillar du grape tonic – så kommer du igång med Sodastream

Kontrollera att allt är på plats innan du aktiverar Sodastream. Få det under kontroll tidigt. Vänta inte på bokningar.

billig

Använd smakessenserna för att få liv i dina drinkar. Du kan få ihop riktigt goda smaker. Om du bara har läskmaskinen och essenser så kan du köra igång.

Ha maskinen på stand-by. Hör med gästerna vad de vill dricka. Vissa kanske föredrar grape tonic. Du behöver inte ha kylen full av olika läsk för att det ska bli möjligt att leva upp till alla förväntningar.

Indian Tonic är god att blanda i gin. Skruva till drinkarna genom att ha i lite hemmagjord sockerdricka.

Ha alternativ för barnen

Det finns barn som också gillar smaken av grape tonic och det är klart att du kan göra alkoholfria groggar. Dessa kan komma väl till pass både för barn och för gäster som inte vill dricka alkohol av olika skäl.

Med en läskmaskin så kan du till ex. göra cola, Julmust, Sockerdricka och mer. Om du har fler smaker hemma så blir utbudet större. Föräldrar blir ju också glada av att veta att egen läsk som görs i en Sodastream läskmaskin kan vara så mycket nyttigare.

Du hittar Aromhusets produkter hos allt-fraktfritt.se. Med Aromhuset får du bara äkta vara.

Det är bra att ha en extra kolsyreflaska hemma. Kolsyran har en tendens att ta slut fort. Sodastream är störst på kolsyra vilket har det goda med sig att AGA och Vikingsoda ofta kör kampanjer och säljer väldigt billigt. ÖB brukar säljer produkterna.

Läskmaskinerna kan seriekopplas via särskilda inkopplingar. Då behöver man inte byta kolsyra så ofta.

Våga prova

Låt kreativiteten flöda och smaksätt vatten på flera nya sätt. Du kan kombinera hejvilt. Efter en tid blir du mer smaksäker. Det finns förstås också tips online från andra som använder läskmaskinen för att göra groggvirke.

Vissa smaker passar bättre ihop med viss sprit. Du kan även förändra smaken på vin med din läskmaskin. En del tycker att det är trevligt med lite mousserande effekt så det är inte helt dumt att blanda vinet med lite bubbelvatten.

Om du gör bål har du stor nytta av en läskmaskin. Mixa smaker fritt. Färgen fixar du till direkt. kinin läsk Med maskinen till hjälp fyller du snabbt på där det är tomt. Starta bara läskmaskinen igen.

Med din läskmaskin så blir du inte beroende av sortimentet i din lokala butik. När det klockan slår kvart-i-fest är det bara att ta fram smakerna och maskinen och köra igång. Det kan alltså bli groggafton rent spontant. Du kommer att ha virket som krävs för att alla ska bli glada och nöjda.