Hur vet jag att handdesinfektion verkligen skyddar mig?

Just nu har vi en pandemi över hela världen. Då vill man ju inte bli smittad. Kan jag lite på handdesinfektion?

Det här är en fråga som många ställer sig just nu. Vi har en allvarlig sjukdom som sprider sig. Hela samhället kan krascha. Köp andra alternativ än handsprit mot virus.

bakteriedödande

Prova att köpa tvålar istället för handdesinfektion handsprit mot virus

Handspriten fungerar inte bättre än något annat preparat. Experterna säger att handsprit mot virus inte är så effektivt som man kan tro.

Handspriten dödar visserligen bakterier men inte alla bakterier. Det är till exempel känt att desinfektionssprit inte biter på alla typer av förkylningsvirus, influensavirus eller vinterkräksjukan.

köpa

Virussorter av den typen klarar sig ändå. En coronasmitta på det är inte så kul. Många har börjat köpa hem Forte eller Smittstopp.

Välj tvål istället för handsprit mot virus. Om du använder handtvätt på ett bra sätt så får du det bästa skyddet.

Gör så här för att desinficera ytor

Få ut ett bättre skydd av din desinfektion genom att lära dig mer om hur det fungerar. Handdesinfektion är ingenting utan bra rutiner. Tvätta händerna i 20 sekunder.

Använd inte tvål bara när du har fått influensasymtom. Arbeta in en vana för det. Smittan finns runt omkring oss.

Tänk på att göra rent dörrar handtag

Virusskyddet byggs upp om du tvättar händerna noga. antiseptisk tvål Tvätta handtagen lika noga. Det vinner du ingenting på.

En antibakteriell spray underlättar vardagen. Sprayen är smidig nog att användas överallt.

Den bakteriedödande sprayen kan till och med användas på matvaror. Objekten blir fira från virus. Coronaviruset är tillräckligt starkt för att leva i 72 timmar. Genom att använda sprayen så behöver du inte tänka på viruset på samma sätt längre.

Arbeta in en rutin för handdesinfektion

Jobba med handtvätt och tvål. Du behöver inte handsprit virus kan dö av som handdesinfektionsmedel när du vet hur du använder tvål och bakteriedödande spray på rätt sätt. Med en vattenbaserad handdesinfektion har du allt som du behöver.