Kan jag bli av med coronavirus?

Då det ännu inte finns något färdigt vaccin och heller ingen medicin mot Corona är det många som funderar på om det finns produkter mot coronavirus. Pandemin kan lösas på flera sätt. Det är viktigt att tvätta händerna.

Så ska du tvätta händerna!

Handtvätt mot coronavirus är a och o. Dels ska du ha en bra antibakteriell tvål och dels måste du veta hur du ska använda den. Den typen av tvål måste verka ett tag.

Applicera både antibakteriell tvål och spray. För ett bra resultat så måste du tvätta händerna i minst 20 sekunder. Sedan sköljer du av händerna. Det gör att handspriten blir onödig.

Torka händerna på en ren handduk. Många väljer att köpa engångsservetter för att hålla koll på renligheten. Du kan använda handdukar också.

Coronavirus på ytor i ditt hem och på jobbet

Alla ytor som du använder måste vara fria från bakterier. Ibland kan du ju ta i skitiga handtag, då måste du tvätta dig igen. På jobbet kan det vara viktigt att hålla rent.

Man vet nu att coronavirus kan överleva i flera dagar. Man måste hålla smittan borta längre. Med en antibakteriell spray för ytdesinfektion kan du ta hand om alla ytor som du kommer i kontakt med. Det här är smidigt och mycket enkelt.

antibakteriell

Den kan du behandla ytor med. Det går bra att använda en säker spray som är bakteriedödande på allt från frukt till mjölkpaket. Dessa är bättre produkter mot coronavirus.

Tänk efter före

C-vitamin stärker immunförsvaret, att börja ta C-vitamin i förebyggande syfte är det bästa. Är billigare i pulverform.
Det räcker med 1 gram. Medlet börjar dock verka tidigare. Hälsogurus brukar säga 2 gram/dag uppdelat på minst 2 ggr och att man tar 1 gram 5-6 ggr/dag om man blir smittad.

Kolloidalt silver säljs som kosttillskott i USA. köpa ytdesinfektion Det är inte helt klarlagt om medlet fungerar. Annika Dahlkvist har en egen blogg där hon skriver om preparatet.
Här är tipset att spraya kolloidalt silver på alla grönsaker och all frukt man köper, och låta självtorka. Dödar alla virus. Kunderna köper hem IONplus.

Många lyssnar till TV experten Anders Tegnell. Till skolor och förskolor utfärdar man rekomendationer som är omöjliga att följa. Man ska hosta i armhålan.
Man vet nu att corona kan leva upp till 3 dygn. Anders Tegnell har känt till det under flera år. Använd gärna näsdukar eller servetter. Detta är bara ett exempel, var kritisk och bedöm om det är rimligt. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Hjälper handskar mot viruset?

Många rekommenderar handskar som produkter mot coronavirus. Om du använder handskar ute så har du ett bra skydd. Köp rätt produkter direkt. Försöka att inte röra vid dig när du har handskar på. Det är så som coronavirus kommer in.

Ansiktsmasken måste vara av klass 3. Enklare skydd har inte rätt motståndskraft mot coronavirus. Det är samma sak som att vira en halsduk runt huvudet.

Var försiktig med hur du använder dina händer i dessa tider. Oftast klarar du dig bra med en bra handdesinfektion. Kom bara ihåg att tvätta händerna.