Kan man skydda sig mot coronavirus på jobbet?

Är du en av dem som måste jobba mitt under brinnande coronavirus? Det är enkelt att skydd mot coronavirus. Var medveten om riskerna.

Om du vill ha ett skydd mot coronavirus ska du inte välja handsprit.

influensa

Myten har levt kvar i många år. Handspriten tog till och med slut på apoteket. Det fanns dock ingen anledning till panik för det har fortsatt varit enkelt att köpa mycket bättre produkter för handtvätt och desinfektion.

Tvål och vatten räcker långt för att bekämpa coronavirus. Ingen alkohol behövs. Alkosprit är ingen match för influensavirus.

Handspriten kan skada dig. Handspriten rensar allt från huden. Det är känt att våra vanliga virus överlever handspriten.

Det torkar även ut händerna. Fettet löses upp. Då kan du få sår och hudproblem. Dessutom får du massa kemikalier på händerna.

Prova en vattenbaserad och katjonisk handdesinfektion istället.

Hoppa över handspriten och köp en bra bakteriedödande tvål istället. En antiseptisk tvål, som tex. Smittstopp är en bra tvåltyp som dödar bakterier.

Använd en bakteriedödande tvål

På jobbet är det lätt hänt att vi glömmer att tvätta händerna. Alla kanske inte har samma rutiner för handtvätt som du har. Man vill ju inte tjata om pandemin hela tiden.

Ställ gärna ut behållare med bakteriedödande tvål. desinfektionsmedel spray Prata med din närmaste chef om hur ni ska göra.

Har du använt antibakteriell spray för ytdesinfektion?

Det är mycket viktigt att desinficera händerna med rätt typ av handtvål för att få ett gott skydd mot coronavirus. coronaviruset är flyktigt och sprids med vinden. På din arbetsplats måste du vara vaksam, alla är kanske inte lika noga som du.

Den antibakteriell sprayen kan användas på dörrhandtag och datormöss. Alla kommer att uppskatta din insats. En bakteriedödande spray är enkel att ta med och att använda.

Antibakteriell handdesinfektion finns även som spray. Då är du skyddad. Produkten har en bevisad effekt mot coronavirus.