Många vill ha handsprit på apoteket just nu därför kan det vara brist på desinfektionssprit just nu

Många drabbades av panik när smittan kom till Europa. Du behöver inte köpa handsprit på apoteket. Fortfarande är det många som tror att desinfektionssprit är det bästa som man kan köpa. Man har kunnat visa att handsprit inte hjälper mot det nya viruset.

Många undrar om det finns substitut för handsprit på apoteket

Köp gärna andra varumärken än handsprit apoteket. På senare tid har många blivit besvikna när man har märkt att desinfektionssprit inte har fungerat.

desinficera

Det finns flera problem med att använda handsprit istället för ordentlig handtvätt eller en antibakteriell tvål som bevisligen kommer att ta död på bakterier och virus. Handdesinfektionsmedel med alkohol kan vara otroligt obehagliga att använda ofta.

Det kan ju tyckas märkligt att folk rusar efter handsprit mot virus som sliter på huden utan att ens ge det skydd som man är ute efter. Om du verkligen vill ligga steget före så kan du köpa en skonsam antiseptisk tvål som dödar alla virus på riktigt.

Prova även att köpa alkoholfri bakteriedödande desinfektion. Katjonisk handdesinfektion är bra att ha till hands oavsett om folk omkring dig uppvisar influensa symtom eller inte.

Kom ihåg att tvätta händerna

Om du inte bor tillsammans med någon så kan det hända att du har ett bättre skydd mot smitta. Gardera med antibakteriell tvål och spray.

Om du har barn är det en annan sak. Då kan barnen komma hem med virus från skolan. Ta det lugnt. Barn måste lära sig att tvätta händerna genast då de kommer hem.

Just nu måste du byta kläder oftare. Ha kläder anpassade för att ha på sig inomhus. Då kan du vara säker på att smittan stannar ute. Prova att ha kolloidalt silver på kläder som kommer utifrån.

Sprayen är säker att använda på livsmedel. Då dödas virus och bakterier och silvret är ofarligt att äta, är ett kosttillskott i många länder och används då mot coronaviruset. Många tycker att IONplus och Holistic.

Sprayen är mångsidig, den kan användas som ytdesinfektion

Rengör även ytorna på jobbet. Med ytdesinfektion håller du viruset borta. Ta ut kassarna på balkongen först.

Alla måste hålla samma rutiner. Du måste ha handtvål vid alla kranar. Många har bara tvål i badrummet. Ha det i köket också. Nu vet du varför det är viktigare än HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.