Så tar du bort lukt från skor och kläder

Om du är instängd i ett mindre rum med dålig ventilation känner du direkt om någon luktar. Fotsvett är en lukt som gör att det luktar på hela avdelningen. Kläder är också känsliga för lukt, därför kan de även dra åt sig uppmärksamhet. Men frågan är om du kan tala om för någon att ta bort lukt.

få

Om ni har en bra relation till varandra så brukar det gå bra

Om du lyckas eller inte avgörs av hur du lägger upp det. Att gå fram till en medarbetare och med hög stämma säga att han eller hon måste ta bort lukt är inte smart. Det kan verkligen såra. Du kan sprida dålig stämning på jobbet.

Ett sätt att få någon annan att få bort dålig lukt i skor och i kläder är att på ett försiktigt vis ta upp ämnet. Var kreativ, kom på något och hinta om problemet. Det finns nog ingen som tycker att dålig lukt är bra.

När du vet att ni pratar om samma saker kan du rekommendera- och förklara vad en luktborttagare är. Du kan berätta hur du med en smart spray från allt-fraktfritt.se blivit av med problemet. Du kan ju passa på att nämna att sprayen också tar bort röklukt.

Chansen är god att din kollega som behöver ta bort lukt är medveten om detta och nu frågar dig om sprayen. Utan att vara oförskämd så talar du om var den finns att köpa. Du kan ju också erbjuda din egen flaska som ett första test.

Det är vanligt att vissa sjukdomar gör att du luktar. Om du berättar om Luktstopparen för någon som är drabbad blir den dig evigt tacksam. För den kan sprayas på kläder och kroppen och ta bort lukten och skammen att lukta illa.
I princip består den av sodavatten med lite extra mineralsalt.

Ha taktkänsla och var inte oförskämd

Du måste också tänka på andra. Även familjemedlemmar kan bli sårade om du föreslår att de ska ta bort lukt som du inte gillar. I ditt hem får sprayen många användningsområden.

Du måste tänka dig för. Men du måste också agera ibland. Det kanske handlar om en person som är helt ovetande. Ibland kan luktsinnet vara nedsatt. Då kan en behandling med spray vara välkommet.

Ta upp det i enskildhet. deo mot kraftiga svettningar
Man vet ju inte om väggarna har öron. Då kan man hålla skammen nere på en minimal nivå. Utgå alltid från dig själv som ett exempel.

Känn dig trygg när du använder sprayen

Man får ju inte skada miljön när man sanerar. Det finns flera fördelar med att använda produkter som inte är farliga.

Sprayer får ju inte skada miljö eller hälsan. Det behöver den heller inte vara med dagens smarta alternativ. Många använder sprayen som deodorant också. Sprayen kan användas på hela kroppen.