Vill du ha dansk citronvand utan att åka till Danmark?

Nu kanske du blir förvånad, men det finns faktiskt folk som tycker att dansk citronvand är det bästa som finns. De dricker det jämt, varje dag. Men ofta finns den inte som läskedryck i din affär på hörnet.

Men du behöver inte känna någon sorg över dansk citronvand. Du behöver inte åka söder ut. Du kan klicka hem allt du behöver från ditt hem. Du kan beställa allt du behöver online.

fanta

Nu finns smakessenser med dansk citronvand.

Det är enkelt ordnat med en läskmaskin. Då bestämmer du själv när du vill ha en läsk. Det enda du behöver göra är att köpa läskkoncentrat. Julmust mitt i sommaren och så Champis eller Pommac året om, eller tvärtom. När det handlar om koncentrat så byter Champis namn från just Champis till Fruktis.

Beställ dansk citronvand och se fram emot bubbeldricka som har precis rätt smak. Den kommer alltid att vara färsk. Du gör den ju direkt i flaskan eller i glaset. Sedan kan du bjuda alla som är intresserade.

Så kan du göra egen läskedryck

Du kanske borde sluta med socker helt? Men så behöver det inte vara. Det är enkelt att göra läskedryck med mindre socker om du har rätt maskin.

Du gör din egen läsk och kan därmed styra över hur mycket läskkoncentrat du använder. Det blir bättre än vanlig läsk. citrondricka Det leder till mycket billigare läsk. Det blir tydligt om man jämför.

Billig läsk i butiken innebär för det mesta märkliga märken där man har laddat en burk med socker och färgämnen. Då får du bättre resultat med egen läsk. Du kan vara säker på att du får dansk citronvand om det är det du vill ha.

Ladda med flera smaker

Du vill ju inte att dansk citronvand ska ta slut. Snåla inte utan beställ hem det du behöver. Essenserna håller under lång tid.

Du kan faktiskt också experimentera med smakerna. Blanda det du vill blanda i din läskmaskin. Det kanske inte blir jackpott varje gång. Du kan till och med skapa en essens som bara du känner till. Prova att variera smakerna genom att justera kolsyremängden.

När du fyllt på lagret så kan du göra eget mineralvatten och smaksätta det. Du kan justera mängden koncentrat. Använd mindre än rekommendationen om du tycker att det ska vara en mild smak och minimalt sött.